Tietosuojaseloste

TIETOSUOJA

Tietosuojan noudattaminen on meille tärkeää. Tilaamisen yhteydessä keräämiämme asiakastietoja käytämme käsitelläksemme tilauksenne verkkopalvelussamme, ja tarjotaksemme teille palveluja sekä tietoja sivujemme kautta.

Jatkamalla Verkkosivuston ja palveluidemme käyttöä hyväksyt tämän Tietosuojaselosteen:

 

1.Rekisterinpitäjä

Freja & Elton Oy

Y-tunnus: 3204169-1

Oppilaskodintie 6 B,

02700 Kauniainen

info@frejaelton.com

www.frejaelton.com

 

2. Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

Freja & Elton Asiakaspalvelu

info@frejaelton.com

 

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen peruste

Henkilötietojen käsittely perustuu rekisterinpitäjän oikeutettuun etuun, sopimussuhteeseen ja/tai rekisterinpitäjän lakisääteisen velvoitteen noudattamiseen. Henkilötietojen käsittely voi perustua myös rekisteröidyn suostumukseen, joka muodostaa tällöin soveltuvilta osin käsittelyn oikeusperusteen. Rekisterinpitäjällä on oikeutettu etu harjoittaa asiallista, perusteltua ja laillista myynti- ja markkinointitoimintaa, mukaan lukien tähän liittyvää asiakasprofilointia.

 

4. Kerättyjen tietojen kuvaus

Henkilötietoja käsitellään lainsäädännön sallimissa rajoissa asiakkuuden hoitamiseen ja kehittämiseen. Pääasiassa keräämme henkilötietoja tilausten käsittelemiseksi.

Rekisterissä käsiteltäviä henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

 

Tilaukset

Tarvitsemme henkilötietoja tilauksen käsittelyssä toimittamista varten sekä asiakasviestintään tilauksiin liittyen (esimerkiksi tilaus- ja toimitusvahvistus). Lisäksi tietoja voidaan käyttää laskutukseen ja perintään liittyviin toimenpiteisiin sekä mahdollisten reklamaatioiden käsittelemiseksi. Maksutiedoista emme tallenna muuta kuin maksutavan ja hinnat mahdollista maksunpalautusta varten.

 

Tuotteiden tarjoaminen ja markkinointi

Mikäli olette antaneet tilauksen tekemisen yhteydessä markkinointisuostumuksen, voimme lähettää teille markkinointiviestejä sähköpostilla.

 

 Rekisteriin tallennettavat tiedot

Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, joita asiakkaamme meille itse toimittaa. Näitä tietoja ovat: 



Tiedot

Postituslista

Tilaaja

Käyttötarkoitus


Nimi




Yksilöinti/yhteydenpito

Osoite

Tilausten toimittaminen

Puhelinnumero

Yhteydenpito/Markkinointi

Sähköpostiosoite

Yhteydenpito/markkinointi

 

Tietojen luovuttaminen

 

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Freja & Elton Oy:n ulkopuolelle.

Tietoja voidaan valikoidusti luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksi antaman kolmannen osapuolen kohdennettuun markkinointikampanjaan. Kolmansia osapuolia, joille meidän on välttämätöntä luovuttaa tietoja tilausten käsittelyn vuoksi, on lueteltu alla. Lisäksi markkinointiin, sivustomme kehittämiseen ja analysointiin käyttämämme kolmannet osapuolet on listattu alla.

 

-       Kuljetusyritykset: PostiMatkahuolto, PostNord

-       Maksupalveluiden tarjoajat:  Klarna, Stripe

-       Verkkokauppajärjestelmä ja tilausten käsittely: Shopify

 -       Microsoft Office 365 - sähköposti


Klarna Bank AB (publ) (“Klarna”) uses cookies to recognize the user’s device for the purpose of providing personalized advertising of Klarna products the next time the user will browse a merchant website offering Klarna products, and for analytics purposes.
Persistent marketing and analytics cookies
These cookies contain a unique user ID which will enable Klarna to recognize the user’s device the next time that user returns to a merchant using Klarna’s services. These are persistent cookies, stored on the device for a period of up to 540 days as of the last interaction with Klarna, or until they are deleted and allow Klarna (i) to show personalized marketing of Klarna products, including credit promotions to the user, and (ii) to perform analytics of the user behaviour.
By connecting the unique user ID stored in the cookie on the device to the information Klarna has about the user, Klarna will be able to recognize the user of that device. The information Klarna collects through the cookies is not shared with any third party.
The user’s consent and revocation of consent
Setting cookies for marketing purposes is subject to the user’s consent, which will have to be obtained before the cookies are set on the user’s device. In addition, the web browser or device often allows the user to change the settings for the use of cookies. More information on how to adjust the settings can be found in the browser of device reference information, and on aboutcookies.org.
About Klarna
Klarna Bank AB (publ) is subject to Swedish Data Protection legislation, and is the data controller for the purpose of processing the personal data as described above. Klarna has a data protection officer and a team consisting of personal data experts. Klarna also has a customer service team handling questions relating to personal data. You are welcome to contact Klarna at dataskydd@klarna.se. Please visit www.klarna.com for more information about Klarna, and how Klarna processes personal data.

 

5. Henkilötietojen säilytys

Rekisteriä säilytetään sähköisesti ja suojattuna asianmukaisesti ulkopuolisilta palomuurein, salasanoin ja muilla tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin suojakeinoin. Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta tai lukuun toimivien yritysten työntekijöillä voi olla pääsy rekisterin sisältämiin henkilötietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä käyttöoikeudella. 

 

6. Tietosuojakäytännön muutokset

Freja & Elton pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojalausuntoa. Uusin versio tietosuojaselosteesta löytyy aina tältä sivulta. Mikäli muutokset päivitetyssä selosteessa ovat merkittävät, ilmoitamme niistä näkyvällä tavalla frejaelton.com etusivulla.

 

7. Evästeet

Käytämme sivuillamme evästeitä (Cookies). Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat tietokoneellesi verkkoselaimesi kautta. Evästeiden tarkoitus on laajentaa sivujen toimintoja ja luoda käyttäjälle parempi käyttökokemus esimerkiksi personoinnilla, istunnon hallinnan ja -seurannan avulla. Evästeitä käytetään myös mainonnan ja analytiikkaan välineenä.

Käyttäjä voi määritellä selaimessa asetuksilla, mitä evästeitä sallitaan ja mitä ei. On tosin huomattava, että osa evästeistä on välttämättömiä sivustojen toiminnan kannalta ja niiden estäminen estää tai hankaloittaa sivujen käyttämistä. Lisäksi käyttäjä voi poistaa kertyneet evästeet selaimestaan.

Tämä verkkosivusto tallentaa evästeitä sivuston tärkeiden toimintojen sekä markkinoinnin, personoinnin ja analytiikan mahdollistamiseksi. Käyttämiemme evästeiden perusteella ei ole mahdollista tunnistaa yksittäistä henkilöä.

Käytämme seuraavia kolmannen osapuolen evästeitä maksujen ja toimitustapojen toteuttamiseksi, asiakaskäyttäytymisen analysointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdistamiseksi:

Klarna

Posti

PostNord

Matkahuolto

Google Analytics

Shopify