DESIGN FROM FINLAND FOR KIDS

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitusehdot
Voimassa 20.5.2021 alkaen

VERKKOKAUPPA
Freja & Elton OY (204169-1) on suomalainen verkkokauppa, joka myy laadukkaita, turvallisia ja Suomessa valmistettuja lasten tuotteita verkossa.
EU:n alueella hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %.

TILAAMINEN
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.frejaelton.com Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen tiedot: tilauksen valmistusaika, hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

MAKSAMINEN
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa
maksupalvelutarjoajia ovat Klarna ja Paytrail. Paytrailin kautta on käytettävissä kaikkien suomalaisten verkkopankkien maksupainikkeet, MobilePay, luottokortti, lasku, osamaksu ja Paypal.

TOIMITUSTAPA JA –KULUT
Postin toimitus.
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään postitoimipaikkaan tai kotiin, riippuen asiakkaan valitsemasta toimitustavasta. Tilauksesi toimituskulut näkee oston yhteydessä valittaessa maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

TOIMITUSAIKA
Kun tuote on varastossa, tilaus lähetetään viiden arkipäivän sisällä maksutapahtuman kirjautumisesta meille. Tilaustuotteissa toimitusaika on mainittu tuotteen yhteydessä, yleensä 1–2 viikkoa. Postin toimitusaika kirjeelle Suomeen on noin 4 arkipäivää ja paketill 1–3 arkipäivää. Mahdollisista poikkeuksista toimitusajoissa ilmoitetaan erikseen.

VAIHTO - JA PALAUTUSEHDOT
Kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa verkkokauppatilauksesi joko kokonaan tai osittain 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja täysin uutta vastaavia myyntikelpoisia tuotteita. Ilmoitathan tilauksen palautuksesta aina meille etukäteen esimerkiksi sähköpostitse: info@frejaelton.com

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä mukaan tilausnumerosi ja yhteystietosi.
Palautuksesta ja vaihdosta aiheutuvat toimituskulut maksaa asiakas. Vaihdon yhteydessä lähetämme uuden tuotteen asiakkaalle veloituksetta.
Palautusosoite: Freja & Elton OY, Oppilaskodintie 6 B, 02700 Kauniainen
Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ilman vaadittuja lisätietoja ei ole palautus. Lunastamattomista lähetyksistä veloitamme toimituksen ja palautuksen postikulut.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS
Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus on maksuton. Halutessasi palauttaa tuotteen, ota ensin yhteyttä sähköpostitse info@frejaelton.com ja saat tarkemmat ohjeet palautus varten (postin palautustunnus). Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi.
Palautusosoite: Freja & Elton Oy
Oppilaskodintie 6 B,
02700 KAUNIAINEN

Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ilman vaadittuja lisätietoja ei ole palautus. Lunastamattomista lähetyksistä veloitamme toimituksen ja palautuksen postikulut.

ONGELMATILANTEET
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa Freja &Elton Oy:lle sähköpostitse. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Mikäli reklamaatiotilanteessa kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn asiakkaan tulee olla yhteydessä maistraattien
kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Näihin toimitusehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan ensisijaisesti Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkailla on lisäksi mahdollisuus nostaa kanne oman kotipaikkansa käräjäoikeudessa.